Skanska

BoKlok söker CAD-projektörer

Om dig

Du är en person som trivs i en föränderlig miljö där du behöver fatta snabba beslut men också vara duktig på att analysera hur det långsiktiga arbetet skall fungera. Du har god erfarenhet av projektering, bygg, eller installation och har ett genuint intresse för husbyggnation. Vi söker dig som är energisk och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Din personlighet präglas av att vara självgående med högt driv och du får saker att hända.

 

Som CAD-Projektör kommer du arbeta med….

• Att visualisera vårt byggsystem efter avrop med tillverkningsritningar och systemdetaljer.

• Att driva, utveckla och genomföra projekteringsarbete.

• Att stötta organisationen genom uppföljning och granskning av producerade artiklar.

• Att upprätta maskinfiler till dagens produktionslinor.

 

Tjänsten

Som CAD-Projektör stöttar du producerande grupper med ritningar och underlag. De tillverkade artiklarnas egenskaper och form är gruppens ansvarsområde där fokus på effektivitet, prisvärdhet och kvalité är i fokus.

 

Vi söker nu en CAD-projektör tillsvidare samt ett vikariat på ca. 1 år (heltid) med start i januari 2023 eller efter överenskommelse. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Fredrik Rotebäck, Byggtekniskchef på fredrik.roteback@boklok.se.

 

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av CAD-system eller projektering.

 

Alternativt har lätt för att lära dig digitala system och nu arbetar praktiskt inom byggnation, el eller VVS och önskar vidareutveckla dina kunskaper genom rollen som CAD-ritare.

 

Meriterande är bransch-/produktkunskap av tillverkning av prefabricerade byggelement. Vad gäller den formella kompetensen har du gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom byggteknik och konstruktion, byggnation, el eller VVS och motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 21 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker CAD-projektörer