Skanska

BoKlok söker Byggteknisk chef till Gullringen

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Om dig

Vi söker dig som är driven, prestigelös och motiveras av att ständigt bli bättre på det du gör. Du trivs i en föränderlig miljö där du behöver fatta snabba beslut samtidigt som du arbetar strategiskt och planerar hur det långsiktiga arbetet skall fungera. Du är kommunikativ och brobyggande person med förmågan att utveckla både medarbetare och processer. Vidare har du lätt för att samarbeta då du kommer ha kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen.

 

Tjänsten

Som Byggteknisk chef har du till uppgift att leda, planera och koordinera beställningen till fabriken in i vår verksamhet. Rollen innebär ägandeskap av respektive projekt samt ansvar för dialog med Supply Chain och Byggplats inom BoKlok. Vidare har du personalansvar för 8 tjänstemän och är representant i fabrikens ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till Fabrikschef.

 

Som Byggteknisk kommer du arbeta med:

  • Att följa varje projekt från första till sista mötet (projekteringsmöte, inköpsmöte, avropsmöte) i de styrande processerna.
  • Att ansvara för att Byggteknik har information om kommande projekt och eventuella konceptavvikelser.
  • Att ansvara för skapande och underhåll av teknisk beredning i företagets MPS-system.
  • Att optimera projekten genom att standardisera processen.
  • Att säkerställa att lösningar och konceptavvikelser blir implementerade, samt att önskat resultat uppnås och följs upp.
  • Att förbättra och supporta organisationen. 

 

En tjänst som Byggteknisk chef erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom BoKlok men även inom både Skanska och IKEA. Vi söker dig som har minst 3-5 års tidigare erfarenhet av ledarskap, teknisk problemlösning samt systematiskt kvalitetsarbete. Meriterande är erfarenhet av produktion inom byggbranschen, förändringsledning, relevant akademisk utbildning exempelvis inom bygg.  Du har arbetat i affärssystem och kommunicerar på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start i februari eller efter överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Fabrikschef Robert Gurbin via tel: 010-449 51 07.

 

Vi gör ett löpande urval och vi vill därför uppmana dig att skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

 

Additional Information

  • Location: Kalmar, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Byggteknisk chef till Gullringen