Skanska

BoKlok Housing söker Projektchef till Region Norr

Är du en erfaren, driven och självständig ledare redo för nya utmaningar? Vill du leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då kan du vara rätt person för rollen som projektchef till BoKlok i Region Norr.

 

Om tjänsten

Som projektchef i BoKlok kommer du att ansvara för, driva och koordinera bostadsprojekt inom Regionen. Du driver projektet som ansvarig byggherre med totalansvar för hela projektet inklusive BRF, marknad och sälj. Du agerar som ledare för projektet och dess process i olika faser från färdig detaljplan till inflyttning. Du ansvarar för framtagande av bygglovshandlingar, projektering mark samt har myndighetskontakter. Du ansvarar för ekonomi och tidplan avseende hela projektet. Du säkerställer att Hälsa & Säkerhet samt BAS-P/U efterlevs i projektet.

 

I det dagliga arbetet har du ett tätt samarbete med kollegerna i projektteamen för att säkerställa att projektidéerna blir till verklighet med goda boendemiljöer för BoKloks kunder.

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor. Vi ser också att det är frågor som är allt viktigare för våra kunder. Som Projektchef på BoKlok är det viktigt att vara engagerad i den långsiktiga utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Genom att förstå våra kunder och deras behov blir vi bättre på att förse dem med de bästa förutsättningarna för att leva ett mer hållbart liv - till ett lägre pris.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att leda byggprojekt samt relevant eftergymnasial utbildning. För att lyckas och trivas i rollen som projektchef i BoKlok är det viktigt att du är drivande, proaktiv och tar stort eget ansvar. Du har erfarenhet av projektekonomi och goda kunskaper i myndighetskrav, projektering, samhällsplanering och byggregler. Vi ser gärna att du har erfarenhet av markprojektering och förståelse för geotekniska frågor.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Som person är du analytisk, strukturerad, driven och självständig. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du coachar och delar med dig av din erfarenhet till övriga kolleger.

 

Du tillhör Region Norr och arbetar från något av våra kontor i Sundsvall eller Östersund. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en verksamhet med tydliga och utmanande mål för kommande år.

 

Du kommer att rapportera till chefen för Region Norr.

 

Vill du bli en del av vårt team?

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan senast den 30 september.

För svar på frågor om tjänsten, kontakta:

Regionchef Norr, Jonathan Klintdahl, 010-448 01 82.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Sundsvall, Östersund . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok Housing söker Projektchef till Region Norr