Skanska

Blockchef IME Norr - Skellefteå

Vill du arbeta i branschens mest utmanande och spännande projekt? Skanska IME söker en blockchef/produktionschef

Vi på Skanska IME genomför branschens mest spännande byggprojekt och nu söker vi en blockchef som vill vara med och bygga Northvolts batterifabrik i Skellefteå. Batterifabriken kommer att tillverka litiumbatterier för användning i elbilar och för lagring av energi från våra elleverantörer. Ett framtidsprojekt som bidrar till ett fossilfritt samhälle och en bättre miljö.

Skanska IME, Industri, Miljö, Energi, utför byggprojekt hos Industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrutVill du vara med och bygga, ett enormt datacenter, världens största testlabb för kabel, en ny rökgasrening, en kartongfabrik eller varför inte Europas största batterifabrik? 

Vi söker nu en blockchef/produktionschef med placering i Skellefteå men du kan veckopendla från annan ort i Norra Sverige. 

Brinner du för produktionen och vill vara med där det händer? 

Att vara produktionschef hos oss är en utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete. Du är en nyckelperson för ett framgångsrikt projekt och vi söker därför dig med gedigen meritförteckning. 

Som produktionschef planerar och leder du vår produktion från ett tidigt skede till avslut. 
• Du ansvarar för planeringen av produktionen och att uppsatta mål för projektet nås. Här ingår bland annat ansvar för ekonomi, inköp, logistik och tidsplanering. 
• Du är en ledare och förebild för din personal. I ditt arbete ingår att utveckla och ta tillvara på kompetensen hos dina medarbetare. 
• Du arbetar aktivt för att skapa kontakter och nätverk kring projektet. Interaktionen och samarbetet med våra kunder är viktig. 
• Du ansvarar för arbetet kring miljö- och arbetsmiljöfrågor. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.

Är du en erfaren och handlingskraftig ledare? 

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning. Krav är att du har och flerårig erfarenhet av produktion i ledande befattning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom betong. 

Rollen kräver att du har en god prioriteringsförmåga eftersom du kommer att arbeta mot mål på såväl lång som kort sikt. Som ledare är du beslutsam och handlingskraftig samtidigt som du trivs med att vara en del i ett större team. Du har också ett gediget intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då detta är en viktig del i vårt arbete. 

Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. 

Ansök redan idag 

Vi genomför löpande urval i denna rekrytering. Ansök senast 2019-02-24 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Hagervall 010-449 33 44 eller Katarina Berg, HR Specialist 010-448 90 07.

Välkommen till Skanska! 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Blockchef IME Norr - Skellefteå