Skanska

Betonglärlingar Stora Projekt - Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta i ett företag med starka värderingar, som är ledande i hållbarhetsfrågor och som har en hög etisk nivå i allt vi gör. Vår vision är att bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att erbjuda våra medarbetare en arbetsplats med breda utvecklingsmöjligheter och i en gemenskap där vi är måna om varandra.

Inom Väg och Anläggning Stora projekt bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Stora Projekt Stockholm ansvarar för infrastrukturprojekt.

Nu söker vi två betonglärlingar till Distrikt Stockholm.


Din roll som betonglärling

Som betonglärling kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. Oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att producera och överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi roligt på vägen dit!

I din roll som lärling hos oss kommer du möta olika typer av utmaningar och därmed få en bredd i din yrkeskunskap. Under handledning av en erfaren kollega kommer du får chansen att vidareutvecklas i yrket och vi har som målsättning att du kan fullgöra din lärlingstid hos oss.


Vem är du?

Vi söker dig som genomgått yrkesinriktad gymnasieutbildning eller vuxenutbildning inom Bygg och anläggning och som nu söker lärlingsanställning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, ansvarstagande och driv

Att du har B-körkort är ett krav och tillgång till egen bil behövs i jobbet.

Då vi ofta arbetar i offentliga miljöer bör du som söker vara serviceinriktad och kunna bemöta allmänheten på ett bra sätt. Eftersom varje medarbetare är en viktig förebild både internt och externt så är det avgörande för oss att du delar Skanskas värderingar. Du värdesätter även vårt arbete inom säkerhet, mångfald och miljö.

Vad erbjuder vi?

Med Skanska som arbetsgivare får du en trygg anställning, goda möjligheter till vidareutbildning och fantastiska duktiga kollegor. Tjänsten är en lärlingsanställning enligt yrkesutbildningsavtalet på heltid.

Är nu intresserad av ett utvecklande jobb på en spännande arbetsplats, sök redan idag

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2021. Har du frågor om tjänsten kontakta Projektchef Per Eltin 010-448 13 85.


Välkommen med din ansökan!
 

Additional Information

• Location: Stockholm, Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Betonglärlingar Stora Projekt - Stockholm