Skanska

Betongarbetare - Väg och Anläggning Stockholm, Distrikt Anläggning

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

 

Vi arbetar just nu med en rad spännande projekt. I denna rekrytering söker vi betongarbetare till Slussen som anpassas till dagens behov, där du kommer att vara en av de som bygger Stockholms framtida mötesplats. I distriktet bedriver projekt med komplexa betongkonstruktioner i hela Stockholmsområdet.

 

 

Beskrivning av tjänst

Som betongarbetare hos oss är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu flera engagerade betongarbetare till vårt team som har fokus på produktivitet, kvalité och säkerhet. Vi söker dig som har minst några års erfarenhet, bor i Stockholm och gillar att arbeta ute i projekt. Du månar om goda relationer med kollegor, kunderna och leverantörerna.

 

 

Profil

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete. Du har tidigare erfarenhet av komplexa betong- och armeringsarbeten på anläggningsprojekt eller likvärdiga projekt.

 

Du har yrkesbevis som betongarbetare och B-körkort är ett krav.

 

 

Ansökan

Du ansöker genom knappen "Ansök" och i din ansökan vill vi att du bifogar CV, kopia av yrkesbeviset och gärna ett personligt brev.

 

För frågor om tjänsten kan du kontakta vår produktionschef Lars Sandberg tele 010-449 03 25 eller distriktschef Fredrik Pihl tele 010-448 27 30

 

Sista dag att ansöka är 2022-02-04

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Betongarbetare - Väg och Anläggning Stockholm, Distrikt Anläggning