Skanska

Betongarbetare Väg och anläggning Norr - Västerbotten

På Väg och anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggnings-projekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom verksamhetsgrenen verkar Infrastruktur, Grundläggning och Stora Projekt som rikstäckande regioner medan de specifika Väg och anläggningsregionerna är geografiskt placerade – VoA Syd, VoA Väst, VoA Norr, VoA Stockholm och VoA Mellansverige.

 

Vi söker nu betongarbetare till Väg och Anläggning Norr, distrikt Västerbotten som genomför olika typer av projekt, såsom väg-, hamn-, järnvägs- och broprojekt.

 

 

Är du en erfaren betongarbete med lagkänsla?

Vi söker dig som har erfarenhet som betongarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mellan formarbete, armering, gjutning och andra sedvanliga betongarbeten. Yrkesbevis som betongarbetare är ett krav och har du kranförarbevis är det meriterande.

 

Vi förutsätter att du har körkort och är mobil då projekten utförs på olika orter inom distriktet.

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i lag och du bidrar också till en god stämning. Du ser möjligheter istället för hinder och räds inte att ta eget ansvar för dina uppgifter. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Vi är ett vinnande lag!

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Vi ser att du är positiv, ser möjligheter istället för hinder och tar eget ansvar för dina uppgifter. Du kommer arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift – att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt med fokus på säkerhet och produktivitet. Vi ser att du har ett driv och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Tillsammans är vi ett vinnande lag!

 

 

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt.

 

Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och ett kort personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så sök gärna så fort som möjligt men senast 15 februari 2022.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Sören Gustafsson, telefon: 010-448 80 75 eller produktionschef Robin Forsgren, telefon: 010-448 47 47.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 februari . Arbetsort : Västerbotten . Publicerat : 21 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Betongarbetare Väg och anläggning Norr - Västerbotten