Skanska

Betongarbetare Hus Norr – Uppsala

Skanskas husverksamhet i Norr består av fyra distrikt, där vi har fokus på såväl bostäder, skolor, kommersiella fastigheter och byggprojekt inom tung industri. Vi lägger stor vikt vid att bygga det bästa teamet för att vinna affären och lönsamt genomföra uppdraget. Vi strävar efter att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och långsiktig lönsamhet.

 

Här får du möjlighet att jobba tillsammans med ett härligt gäng, utvecklas genom utbildningar och jobba med intressanta projekt. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där är vi världsledande! Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi har många spännande projekt framför oss och söker nu flera betongarbetare som vill vara med och bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

Är du vår nya betongarbetare?

Vi söker dig som har erfarenhet samt yrkesbevis som betongarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mellan formarbete, armering, gjutning och andra sedvanliga betongarbeten.

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Vi ser att du är positiv, ser möjligheter istället för hinder och tar eget ansvar för dina uppgifter. Du kommer arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift – att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt med fokus på säkerhet och produktivitet. Vi ser att du har ett driv och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Tillsammans är vi ett vinnande lag!

 

B-körkort är ett krav.

 

 

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt.

 

Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 oktober.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Malin Johansson på telefonnummer: 010-449 41 67 alt. epost: malin.m.johansson@skanska.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Betongarbetare Hus Norr – Uppsala