Skanska

Betongarbetare - Gotland

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vi vill dessutom att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom region Väg och Anläggning Syd bedriver vi verksamhet i Skåne, Blekinge, Småland, och på Gotland.  Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.


Vi söker en betongarbetare som har erfarenhet inom yrket och som är bosatt på Gotland. Arbetsuppgifterna varierar mellan formarbete, armering och betongarbete vid framförallt större projekt. Det är meriterande om du har hjullastarkort, men framförallt om du har erfarenhet från att läsa armeringsritningar i större arbeten. Vi ser helst att du har yrkesbevis eller ser möjligheten att gå som lärling. Du är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar med vidareutveckling inom ditt yrke!  


Du gillar ordning och reda och är en riktig lagspelare
  

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i lag och du bidrar också till en god stämning. Du ser möjligheter istället för hinder och räds inte att ta eget ansvar för dina uppgifter. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Vi är ett vinnande lag!

 

Vi behöver din ansökan senast 18 augusti! 

 

Men vänta inte, ansök direkt via länken nedan med ett CV. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och du är tillgänglig för start under hösten enligt överenskommelse. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Carlén, Projektchef 010-448 76 94.

   

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Visby, Gotland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Gotland . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Betongarbetare - Gotland