Skanska

Bergsprängare och borrvagnsoperatörer Skanska Region Special - Stockholm

Skanska har arbetat med losshållning av berg i över 100 år. I vår dagliga verksamhet utför vi allt från losshållning i större entreprenadprojekt till projekt där omgivningen är sådan att det krävs försiktig sprängning.

 

Skanska Sverige har sedan två år tillbaka samlat sin verksamhet för losshållning av entreprenadberg under region Special. Vi bedriver losshållning i hela landet och gör jobb både internt Skanska och externt.

 

Vill du vara del i att utveckla vår losshållningsgrupp?

Verksamheten kommer förstärka sin ovanjords bergsprängningsverksamhet med bergsprängare och borrvagnsoperatörer.

 

Som bergsprängare utför du sprängningsarbete ovan jord och som borrvagnsförare är du förare på någon av våra borriggar. För båda tjänster gäller arbete inom regionen med fokus på Stockholm och Mellansverige.

 

Vi erbjuder dig ett heltidsarbete med omväxlande och självständiga arbetsuppgifter.

 

Säkerheten är absolut viktigast för oss på Skanska. Vi har därför ett högt satt mål – noll arbetsplats olyckor. För att nå målet genomför vi ständigt många viktiga åtgärder. Vi tycker att det är en självklarhet att våra medarbetare ska komma hem friska och oskadda från arbetet.

 

Du är driven och ambitiös

Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet samt tillhörande dokumenterade kravutbildningar för respektive tjänst. Samtidigt krävs att du är flexibel i ditt arbete, där du kan jobba både självständigt och i grupp, beroende på vad arbetsuppgiften kräver.

 

Du ska kunna tänka dig att ligga ute på traktamente om jobbet så kräver.

 

Vi sätter säkerhet och god arbetsmiljö i fokus och värderar ordning och reda på arbetsplatsen högt - där är du en viktig person.

 

B-körkort är ett krav.

Du är välkommen med din ansökan innehållandes CV samt personligt brev. Sista ansökningsdag är 2022-08-31. Vi hanterar inkomna ansökningar efter semestertider. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Alexanderson 070-382 92 41

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Marie, HR Rekrytering | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Bergsprängare och borrvagnsoperatörer Skanska Region Special - Stockholm