Skanska

Asfaltmaskinist Skanska Industrial Solutions -Dalby/Önnestad

Vi söker nu asfaltmaskinist/maskinförare till våra anläggningar i Dalby och Önnestad!

 

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och vår losshållningsavdelning bryter berg säkert och effektivt.

 

Som asfaltsmaskinist är du en del av asfalttillverkningen och du kommer huvudsakligen arbeta med att:

 

• Tillverka asfalt via ett datoriserat styrsystem samt vara delaktig i krossprocessen

• Förse asfaltverket med material med hjälp av lastmaskin

• Planera och utföra dagliga leveranser av asfalt

• Hålla kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer

• Underhålla och utföra reparationer på verket

• Vid behov stötta övrig verksamhet på arbetsplatsen

• Upprätthålla Skanskas säkerhetsarbete

 

I det dagliga arbetet kommer du arbeta i team medasfaltsmaskinister. Du har också kontinuerlig kontakt med varuleverantörer och kunder samt med maskinister på andra asfaltverk inom Skanska. Placering är antingen på vår anläggning i Dalby eller på anläggningen i Önnestad. Men du kan komma att variera mellan båda anläggningarna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt.

 

Vi har en varierande produktion av asfalttillverkning både per dygn och vecka, så olika arbetstider och övertidsarbete förekommer.

 

Du är en lagspelare med framåtanda!

Du som passar som asfaltmaskinist hos oss är en positiv och självgående person med stor ansvarskänsla. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt.

 

Du är utåtriktad och social och har lätt för att kommunicera med andra. Engagemang och arbetsvilja har du gott om och du klarar av att hantera jobbmässigt pressade situationer. Vidare är det viktigt att du är strukturerad och är ordningsam och är proaktiv i ditt arbetssätt.

 

Vi förväntar oss också att du har

• Baskunskaper i datoranvändning samt en vilja att lära dig arbeta med aktuellt styrsystem till asfaltverket

• Bra kunskaper i svenska språket

 

Har du hjullastarkörkort samt CE-körkort är det starkt meriterande. Vidare är det meriterande om du kommer från asfaltbranschen eller närliggande bransch. Har du även reparationskunskap från t ex mek-, svets och elarbeten samt erfarenhet av heta arbeten är det också en styrka.

 

Vi behöver din ansökan senast 2 juni!

I din ansökan vill vi gärna att du bifogar CV.

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterade chef Johan Borgman på telefon 010-4495075.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Dalby, Önnestad . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Asfaltmaskinist Skanska Industrial Solutions -Dalby/Önnestad