Skanska

Arkitekter till Skanska Teknik i Malmö/Göteborg/Växjö

Skanska Teknik är en teknisk resursenhet inom Skanska Sverige AB med uppgift att bistå med teknisk kompetens inom ett antal olika områden. Ett av områdena är arkitektur och där behöver vi nu komplettera med nya kollegor. Vi söker nu medarbetare med med möjlig anställningsort i Göteborg, Malmö eller Växjö. Vi söker dig som är arkitekt alternativt byggnadsingenjör.

 

I rollen får du möjlighet att arbeta med olika typer av projekt och i olika skeden av projekten i ett tätt samarbete med Skanskas byggande såväl som projektutvecklande verksamheter. Förutom dina kollegor inom arkitektur kommer du även att få arbeta tillsammans med våra kollegor inom konstruktion, byggnadsfysik och energi för att tillsammans generera ett stort värde för våra uppdragsgivare. Hos oss finner du ett prestigelöst klimat och är du den vi söker ges du stora möjligheter till utveckling och till att specialisera dig inom något av våra arbetsområden.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• CAD-modellering i Revit

• Projektering av program-, system- och bygghandlingar

• Upprättande av bygglovshandlingar

• Upprättande av beskrivningar

• Skissarbete

 

 

Vem är du?

Vi ser att du har ett stort intresse för arkitektur. Du är engagerad, lösningsorienterad, noggrann och har en ständig vilja att utvecklas.

Klimatet är ett viktigt fokus för Skanska Sverige så du har ett tydligt intresse för klimatfrågor.

 

Du har en fullgjord utbildning till Arkitekt alternativt Byggnadsingenjör med inriktning arkitektur/byggnadsutformning. Praktisk yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men inget absolut krav. Du har goda kunskaper i CAD-programmet Revit samt Office-paketet. Du både talar och skriver svenska obehindrat.

 

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 29 maj 2022. Vi utför dock löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Frida Bolander på 010-449 09 67 eller Gruppchef Fredrik Diener på 010-449 37 21

 

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Göteborg, Malmö, Växjö . Publicerat : 13 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arkitekter till Skanska Teknik i Malmö/Göteborg/Växjö