Skanska

Arbetsledare/Produktionschef Stora Projekt - Slussen

Framtidens Slussen blir en effektiv och trygg knutpunkt för gående, cyklister och kollektivtrafik. Det ska också bli en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser med parkliv, nöjen, kultur, restauranger och caféer. 

Med femdubblad kapacitet att släppa ut vatten från Mälaren till Saltsjön minskas också risken för översvämningar i Stockholm och Mälardalen. Det säkrar vattentillgången för de cirka två miljoner människor som får sitt dricksvatten från Mälaren. 


Arbetet är i full gång sedan cirka tre år tillbaka. Nu behöver vi förstärka teamet med en arbetsledare/produktionschef betong till Slussen. Du kommer att tillhöra Skanskas region Stora Projekt, en specialistregion som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt huvudsak i samverkan med andra regioner över hela landet. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. 

Vill du läsa mer om vårt arbete med Slussen, klicka här: 
http://vaxer.stockholm.se/projekt/slussen/ 

Du leder produktionen för betongarbete i marinmiljö 

Projektet Slussen kännetecknas av stora komplexa betongkonstruktioner i marinmiljö och innerstadsmiljö. Det är en riktig utmaning och det är där vi vill att du ska verka. Som arbetsledare/produktionschef är du en nyckelperson i projektet och styr och leder den dagliga produktionen ute på vår arbetsplats. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag på ca 20 medarbetare och samarbeta med övriga arbetsledare.

Du är med och påverkar projekteringen och planeringen i tidiga skeden för dina arbetsmoment. Du ansvarar för framtagande av arbetsberedningar och produktionsförberedelser. Du kommer att ha täta kontakter med både underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.


Du är engagerad, lösningsorienterad och produktionskunnig 

Vi söker dig med relevant bakgrund och minst 5 års erfarenhet av betongarbetsledning från vår bransch. Har du erfarenhet från undervattensentreprenader är det meriterande. 

Betongklass I behörighet är ett krav. Undervattensgjutning – behörighet för arbetsledare är meriterande. Vidare är du en engagerad, lösningsorienterad och självgående person som kan se hur vi på bästa sätt kan få den dagliga produktionen att bli så effektiv som möjligt. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, organiserad och har ett stort engagemang i arbetsmiljöfrågor. Det krävs att du delar Skanskas värderingar om en säker arbetsmiljö där vi bryr oss om både människor och miljön. 

Varför Skanska? 

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Du kommer att få stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika förmåner som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ. 

Är Slussen din nästa utmaning? 

Ansök redan idag eller senast den 26 maj genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Max Juhlin, Avdelningschef på 010-448 10 82, alternativt Dominique Bjöör, HR partner på 010-449 04 33. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare/Produktionschef Stora Projekt - Slussen