Skanska

Arbetsledare Väg och Anläggning Väst - Värmland

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror på att nöjda medarbetare som har roligt på jobbet leder till fortsatt framgång på marknaden. Därför erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter och förmåner, som t ex aktiespararprogram och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

På Väg och Anläggning Väst bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi är en mycket ambitiös region som växer och är glada och stolta över våra värdeskapande projekt inom mark, VA och betong. Nu söker vi en erfaren arbetsledare som vill fortsätta bygga en hållbar framtid med oss.

 

Erfaren arbetsledare som brinner för produktion

Vi söker dig som vill växa med oss i Värmland! Som arbetsledare hos oss har du en nyckelroll och är dagligen med ute i produktionen där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela arbetet för ditt team.

Arbetet är mycket varierande och växlar mellan praktiskt arbete och administration. I rollen ingår t ex även att upprätta arbetsbeskrivningar över olika moment och se till att dessa utförs så säkert som möjligt, samt att säkerställa att målen inom kvalitet, ekonomi och tid följs. Som arbetsledare kommer du även att hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och ha kontakt med underentreprenörer, beställare och leverantörer.

 

Vill du leda team och vara med där det händer?

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och att vara spindeln i nätet. Du förstår vikten av goda relationer och motiverar teamet till att trivas och uppnå hög kvalitet och produktivitet.

För att lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet av rollen som arbetsledare och gärna relevant ingenjörsutbildning. Vidare har du kompetens och erfarenhet inom väg och anläggning. Om du dessutom har erfarenhet av arbete med järnväg, betong eller VA (vatten & avlopp) ser vi det som meriterande.

Det är viktigt att du är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontakter, samt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar i din yrkesroll såväl som i din personlighet.https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Välkommen med din ansökan idag, dock senast den 25 februari!

 

Om du vill utvecklas och ha roligt längs vägen är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, dock senast den 25 februari. Vid frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Marcus Johansson på 010-449 26 02. Vi rekryterar löpande, så jänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så avvakta inte med att söka om du är intresserad!

Välkommen med din ansökan!
 
Skanska driver tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Väg och Anläggning Väst - Värmland