Skanska

Arbetsledare Väg och Anläggning Väst - Göteborg

Erfaren arbetsledare som vill bygga framtidens Göteborg 

 

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och framgång på marknaden. 

 

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en arbetsledare, till vårt distrikt i Göteborg, ett av våra distrikt som präglas av engagemang samt hög medarbetartrivsel. 

 

 

Tack vare dig leds och planeras arbetet till det optimala 

 

Tjänsten innebär att dagligen vara ute på våra byggarbetsplatser. Du leder, fördelar och planerar arbetet för ditt team. Arbetet är mycket varierande och växlar mellan praktiskt arbete och administration. I rollen ingår även att upprätta arbetsbeskrivningar över olika moment och se till att dessa utförs så säkert som möjligt. Som arbetsledare kommer du att hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och ha kontakt med underentreprenörer, beställare och leverantörer. 

 

 

Du är en trygg ledare som delar våra värderingar

 

Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Du har ett par års erfarenhet av liknande roll och kompetens inom ekonomi. Då en stor del av arbetet består av att samordna, leda och planera utgår vi från att du är strukturerad och bekväm i ditt ledarskap. Givetvis är du engagerad och har förmågan motivera och ta tillvara på den kompetens som finns hos medarbetarna. Du har ledarerfarenhet och gärna kompetens inom betong och självfallet inom byggproduktion. På Skanska är vi angelägna om att efterleva våra värderingar och som arbetsledare är du en viktig förebild både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar

 

 

Ansök idag, dock senast den 6 mars!

 

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 6 mars. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta distriktschef Martin Lydig på 010-449 31 64 alt Hr-specialist Sofie Degerlund på 010-449 24 86. 

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag.

 

Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Väg och Anläggning Väst - Göteborg