Skanska

Arbetsledare Väg och Anläggning - Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av 
starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till 
nöjda kunder och framgång på marknaden. 
På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en arbetsledare, till vårt distrikt i Göteborg, ett av våra distrikt som präglas av engagemang samt hög medarbetartrivsel. 
Vi söker just nu erfarna arbetsledare till stadens mest spännande byggprojekt.
 

Tack vare dig leds arbetet optimalt

Tjänsten innebär att dagligen vara ute på våra byggarbetsplatser. Du leder, fördelar och planerar arbetet för ditt team. Arbetet är mycket varierande och växlar mellan praktiskt arbete och administration. I rollen ingår t ex även att upprätta arbetsbeskrivningar över olika moment och se till att dessa utförs så säkert som möjligt. Som arbetsledare kommer du även att hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och ha kontakt med underentreprenörer, beställare och leverantörer. 

Du är en trygg ledare som delar våra värderingar 

Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Du har ett par års erfarenhet av liknande roll och kompetens inom ekonomi. Då en stor del av arbetet består av att samordna, leda och planera utgår vi från att du är strukturerad och bekväm i ditt ledarskap. Givetvis är du engagerad och har förmågan motivera och ta tillvara på den kompetens som finns hos medarbetarna. Du har ledarerfarenhet och gärna kompetens inom betong och självfallet inom byggproduktion. På Skanska är vi angelägna om att efterleva våra värderingar och som arbetsledare är du en viktig förebild både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar https://
http://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/ 

Ansök idag, dock senast den 16 maj 

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 16 maj. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta distriktschef Martin Lydig på 010-449 31 64 alt Hr-specialist Sofie Degerlund på 010-449 24 86. 
Välkommen till Skanska! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Väg och Anläggning - Göteborg