Skanska

Arbetsledare tillverkning - Stockholm, Uppsala

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Vi söker en erfaren arbetsledare till våra bergtäkter i norra Stockholm och Uppsala

 

I rollen som arbetsledare kommer du att arbeta på våra bergtäkter och ansvara för att planera och leda verksamheten tillsammans med en produktionschef. Stort fokus ligger på säkerheten där du har en viktig roll i att föregå med gott exempel och säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt. Vi jobbar mycket med hållbarhet och återvinning och ser att du delar våra värderingar och intresse för Skanskas resa att sänka våra klimatavtryck.

 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Arbetsleda egen personal och underentreprenörer
  • Daglig planering med produktionschef
  • Provtagning av schaktmassor
  • Sprängning

Tjänsten har norra Stockholm och Uppland som arbetsområde. Du är ansvarig arbetsledare och arbetar operativt på våra tre bergtäkter Olunda, Vällsta och Björklinge. Du tillsammans med produktionschefen planerar vilka dagar du är på respektive bergtäkt, utifrån verksamhetens produktion.

 

Den vi söker

För att lyckas i den här rollen behöver du vara en doer! Vi ser att du är en kommunikativ och driven person med god planeringsförmåga. Du är social, flexibel och kan se helheten. Planering och struktur tillhör dina styrkor och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus. Säkerhet, hållbarhet och att se nya lösningar för högre effektivitet är frågor som driver dig.

 

För den här tjänsten behöver du:

  • Minst 3års erfarenhet av att arbeta i bergtäkt/kross, alternativt inom industri/tillverkning
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Erfarenhet av schaktning och sprängning
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort

 

Välkommen med din ansökan

Ansökan är öppen över sommaren och du söker med ditt CV. Vi har dock semesterledigt under högsommarveckorna och urval och intervjuer påbörjas först i slutet av augusti. Om du har några frågor kring tjänsten så får du gärna kontakta rekryterande chef Emma Robbert på emma.robbert@skanska.se

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Stockholm, Uppsala . Publicerat : 28 juni


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare tillverkning - Stockholm, Uppsala