Skanska

Arbetsledare Tillverkning - Dalarna

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till våra anläggningar i Dalarna söker vi nu

 

Drivande, initiativtagande och pålitlig arbetsledare till asfalt- och bergproduktion

 

Som arbetsledare arbetar du nära produktionschefen och stöttar i både praktiska och administrativa frågor gällande planering, ledning och styrning av den dagliga driften av verksamheten. En stor del av ditt arbete handlar om att informera och leda medarbetare och underleverantörer och skapa förutsättningar för teamkänsla och bra samarbete.

 

Du kommer att arbeta med inköp av material och tjänster, planering av underentreprenörers arbete, kontinuerlig uppföljning av produktionen, fastighetsskötsel samt kvalitetskontroll och dokumentation.

 

Stort fokus ligger på säkerheten och det är ditt ansvar att säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

 

Andra uppgifter i rollen kan vara att:

• Delta i och/eller hålla uppstartsmöten, säkerhets- och etikstopp, skyddsronder samt hålla introduktioner för underleverantörer

• Medverka vid faktainsamling inför samt vid upprättande av miljörapporter

• Säkerställa kvalitet av produkt eller tjänst som ska levereras genom utförande av provtagningar veckovis samt årsvis

• Vara delaktig i att förbereda, delta och följa aktiviteter vid tillsynsbesök

• Vara delaktig genomförandet av KMA-frågor enligt vårt kontrollprogram

• Hantera inköp och beställningar.

• Försäljning

• Styra återvinnings-projekt.

 

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan styrning av arbete i täkten och mer administrativa sysslor.

 

 

Du är en driftig lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en trygg, lugn och positiv person. Planering och struktur tillhör dina styrkor samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

 

Du har ett tydligt ledarskap och har lätt för att skapa förtroende. Genom ditt driv och engagemang skapar du säkra och trivsamma arbetsplatser och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

 

Du har också:

• Erfarenhet av styrning, planering och uppföljning av underentreprenörer inom krossning, losshållning, anläggningsarbeten eller annan bergshantering

• Erfarenhet inom asfalt

• God datorvana, erfarenhet av Officepaketet samt vana av att arbeta i affärssystem

• Svenska som arbetsspråk samt engelska

• Körkort samt tillgång till egen bil.

 

Eftergymnasial utbildning, alternativt relevant erfarenhet som gett kunskap inom produktionsteknik, ekonomi, planering och uppföljning samt erfarenhet av fastighetsskötsel är meriterande.

 

 

Ansök senast 24 maj - eller varför inte redan idag!

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Anders Smeds på 070-675 52 65.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 maj . Arbetsort : Dalarna . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Tillverkning - Dalarna