Skanska

Arbetsledare till Skanska Direkt -Malmö/Lund

Skanska Direkt arbetar framförallt med ombyggnad och tillbyggnad av bland annat sjukhus, kontor, bostäder, förskolor och skolor. Vår ambition är att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi arbetar ofta i pågående verksamhet nära kunder och brukare.

 

Vi söker nu flera arbetsledare som vill börja sin utveckling i Skanska med placering i Malmö/Lund.

 

Vi söker dig som vill arbeta i byggproduktion och trivs i rollen som arbetsledare. För oss är det viktigt med ärlighet och samarbete, både internt och gentemot våra kunder. Vill du dessutom arbeta hos en entreprenör som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, goda utvecklingsmöjligheter och en omväxlande vardag kan denna roll vara tillfället för dig.

 

 

Är du vår nya arbetsledare?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet på ditt projekt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Vi söker dig som tycker om att arbeta i produktionen, som vill skapa bra resultat och bra projekt för oss och våra kunder. Du behöver ha några års erfarenhet från byggbranschen och kunskap inom byggteknik. Som person är du tydlig, strukturerad och möjlighetsorienterad. Du behöver kunna leda vår personal och underentreprenörer mot våra gemensamma mål.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle.

 

På Skanska Direkt har vi en blandning av olika projekttyper, allt från mindre uppdrag till stora entreprenader. Som arbetsledare kan du arbeta i samarbete med en produktionschef eller mer självständigt. Du kommer ha kontakt med många människor och du kommer få ta eget ansvar. Du kommer också bli en del av Skanska och ha tillgång till stor samlad kompetens som stöd när så behövs.

 

Oavsett vilken roll du har hos oss har vi flera förmåner som anställd tex aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor och utvecklas mot nya roller.

 

 

Ansök

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-08-15.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Patrick Svehög, telefonnummer 010-448 09 88.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 13 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare till Skanska Direkt -Malmö/Lund