Skanska

Arbetsledare TA Infraservice syd - Önnestad / Lund

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 
Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 100 medarbetare över hela landet.


Till Infraservices trafikanordningsverksamhet i Syd söker vi nu en

Engagerad och lösningsorienterad arbetsledare!

Är du trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar för att vidareutvecklas inom ditt yrke? Brinner du för logistik? Då är detta något för dig! 

Arbetet innebär allt från upprätta trafikanordningsplaner, skaffa tillstånd hos myndigheter till korrekt etablering av avspärrningar och skyltar. Bistå våra kunder med service i form av tillsyn, trafikvakt och trafiklots är en del av vardagen. 

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i detta positiva arbetsklimat. 
Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. 
Tjänsten är placerad i Önnestad eller Lund.


Du är en nytänkande lagspelare med stort hjärta! 

För att lyckas i rollen som arbetsledare hos oss är du en strukturerad och ansvarstagande person som med stort engagemang planerar och organiserar det dagliga arbetet och verksamheten. Du har lätt för att få med dig andra och drivs av att motivera och engagera medarbetare. 

Du tvekar inte att presentera nya idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och mer effektivt. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag. 
Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varm om hjärtat. 

Du har gärna erfarenhet av vägarbete och arbete med Trafikanordningar. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande. 
Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort. Goda IT-kunskaper samt van användare av Office-programmen är en fördel. 
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 20 november

Sista ansökningsdag är den 20 november 2018 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jacob Olsson Wallentin på 010-448 66 32 eller jacob.olsson@skanska.se 

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare TA Infraservice syd - Önnestad / Lund