Skanska

Arbetsledare Skanska Grundläggning - Göteborg

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning.

 

Det händer mycket i Göteborgsregionen och vi behöver förstärka vårt team med en arbetsledare och söker efter dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

 

Du är en trygg ledare som gillar ordning och reda

 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av att ha jobbat med grundläggning, men vi söker dig som har intresse av att utvidga dina kompetenser och som tycker geoteknik är spännande.

 

Denna tjänst tillhör Distrikt Syd. Vi sitter organisatoriskt på Skanskas Göteborgskontor och har verksamhet över ett stort geografiskt område från Värmland i norr till Skåne i söder. Önskad placeringsort är Göteborg. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

 

Du är engagerad, lösningsorienterad och har bra prioriteringsförmåga

 

Vi söker dig som har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen i form av arbetsledare. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, vilket gör att det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av det. Är du intresserad av geoteknik är detta platsen för dig.

 

Vidare ser vi att du är en självgående person som kan se hur vi på bästa sätt kan få den dagliga produktionen att bli så effektiv som möjligt. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig.

 

Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål.

 

Vi vill lära känna dig!

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 18 september.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mattias Lundberg, Distriktschef Grundläggning Syd 010-448 79 72 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

 

Ta chansen att utveckla Göteborg tillsammans med oss!

 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! 

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 21 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Skanska Grundläggning - Göteborg