Skanska

Arbetsledare Skanska Direkt - Skåne

Vi söker en arbetsledare som vill växa tillsammans med oss!

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation, ombyggnationer och byggservice. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi söker nu en arbetsledare som vill ha roligt med oss på jobbet! 

Är det du som ska leda arbetet och göra skillnad? 

Vi är glada över att vi fortsätter att vinna många intressanta projekt, likväl som att få fortsatt förtroende hos våra kunder. Skanska är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.


Vi på Skanska Direkt söker en arbetsledare till vårt positiva gäng som kan det här med att leda och hålla ihop den dagliga produktionen ett viktigt i byggprojekt. Du leder och fördelar arbetet på ett självständigt och kundfokuserat arbetssätt. Arbetet innebär täta kontakter internt såväl externt med t ex underentreprenörer och beställare. 

Eftersom vi på Skanska Direkt arbetar med både större och mindre projekt får du en möjlighet att utveckla din kompetens snabbare än vad du hade fått inom årslånga projekt och får möjlighet att delta i hela byggkedjan i ett tidigt stadium! 

En trygg, lösningsorienterad ledare som skapar rätt förutsättningar 

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i team där du bidrar till en god stämning genom ditt tydliga ledarskap. Du har relevant byggteknisk högskoleutbildning alternativt motsvarande erfarenhet av att leda inom byggproduktion. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av arbetsledning inom husbyggnation och det är meriterande om du har erfarenhet av byggservice. 

Vi är stolta över att ha ett långsiktigt samarbete med våra kunder och vi förväntar oss att du bidrar till detta med ditt smittande engagemang och ditt driv. Vidare är du strukturerad och är duktig på att skapa goda relationer. Vi förutsätter även att du är en god representant för Skanska och våra värderingar. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/ 

Du kan utgå ifrån Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad eller Kristianstad och kommer att ansvara för projekt runtom i Skåne.

Eftersom tjänsten innebär resor är B-körkort ett krav. 

Välkommen med din ansökan! Senast 11:e augusti!

Om du vill utvecklas och ha roligt är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Kristian Johansson på 010-448 27 11.

Välkommen till Skanska!


Additional Information

  • Location: Kristianstad, Skåne, Sweden
  • Additional Locations: Helsingborg, Skåne, Sweden; Ystad, Skåne, Sweden; Lund, Skåne, Sweden; Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Skåne . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Skanska Direkt - Skåne