Skanska

Arbetsledare Skador och Anläggning Skanska Industrial Solutions - Malmö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

 

Distrikt Infraservice har sin grund inom Bas Underhåll Väg med Trafikverket som största kund. I distriktet ingår Driftverksamheten samt två specialinriktade verksamheter; Anläggningsgruppen som är specialiserade på anläggningsarbeten, brounderhåll och vägutrustning., samt Trafikanordningar som är specialister på trafiksäkerhetsfrågor.

 

Vill du vara med och leda arbetet på ett av våra mest spännande projekt – Öresundsbron?

 

Som vår nya arbetsledare blir du del av ett större sammansvetsat gäng som tillsammans strävar efter att uppnå den bästa leveransen. Du kommer primärt att verka på Öresundsbron, ett av våra större anläggningsprojekt.

 

I rollen som arbetsledare inom Skador och Anläggning kommer du att arbeta med kunder rörande underhåll av bron.

 

I ditt arbete ingår:

• Planera och följa upp verksamheten

• Ta fram tidsplaner och arbetsberedningar

• Leda och samordna yrkesarbetare och underentreprenörer.

• Ansvara för att lagar och riktlinjer kring arbetsmiljö och säkerhet efterföljs.

 

Tillsammans med dina kollegor hittar du projektets bästa lösningar inom kvalitetsmässiga och ekonomiska ramar.

 

Du kommer att utgå från Öresundsbron och placeringsort Malmö.

 

En stjärna på struktur med teamkänsla

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års tidigare erfarenhet av rollen som arbetsledare i projektform. Du har även högskoleutbildning eller YH-utbildning inom relevant område alternativt motsvarande kompetens erfarenhetsmässigt.

 

Har du erfarenhet av projektekonomi och väg och anläggningsverksamhet är detta starkt meriterande. Vidare är det önskvärt att du har kunskap av affärssystem och har utmärkta kunskaper i Officepaketet.

 

Eftersom en stor del av arbetet innebär samordning och planering utgår vi från att du är en strukturerad person med förmåga att finna de rätta lösningarna i projekten. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en lagspelare och har förståelse för vikten av samverkan i framgångsrika projekt. Vidare är det viktigt att du är ansvarstagande och är en god representant för Skanska och våra värderingar

 

https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Välkommen med din ansökan idag, vi rekryterar löpande!

 

Välkommen att registrera din CV och ett kort personligt brev via länken nedan senast den 30 juni, men ansök helst idag, då vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag om vi hittar den vi söker dessförinnan.

 

För frågor kring tjänsten; kontakta Projektchef Johan Randau på 010-449 14 16.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

• Location: Malmö, Skåne, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Skador och Anläggning Skanska Industrial Solutions - Malmö