Skanska

Arbetsledare SIS - Önnestad/Kristianstad

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

 

Distrikt Infraservice har sin grund inom Bas Underhåll Väg med Trafikverket som största kund. I distriktet ingår Driftverksamheten samt två specialinriktade verksamheter; Anläggningsgruppen som är specialiserade på anläggningsarbeten, brounderhåll och vägutrustning, samt Trafikanordningar som är specialister på trafiksäkerhetsfrågor.

 

Som vår nya arbetsledare blir du snabbt del av ett större sammansvetsat gäng som tillsammans strävar efter att uppnå den bästa leveransen. Du kommer primärt att verka i de centrala delarna av Skåne. Reparation och underhåll av olika typer av vägutrustning blir ditt huvudsakliga ansvarsområde. Trafikskadade vägräcken, skyltar och refuger är exempel på sådana vägutrustningar.

 

I rollen som arbetsledare inom Skador och Anläggning kommer du att arbeta med kunder rörande underhåll av det statliga vägnätet och dess ingående vägutrustning.

 

I ditt arbete ingår:

• Planera och följa upp verksamheten

• Beställa material

• Ta fram tidsplaner och arbetsberedningar

• Leda och samordna yrkesarbetare och underentreprenörer.

• Ansvara för att lagar och riktlinjer kring arbetsmiljö och säkerhet efterföljs.

 

Tillsammans med dina kollegor hittar du projektets bästa lösningar inom kvalitetsmässiga och ekonomiska ramar.

Du kommer att utgå från Önnestad och placeringsort Kristianstad.

 

 

En stjärna på struktur med teamkänsla

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års tidigare erfarenhet av rollen som arbetsledare i projektform. Du har även högskoleutbildning eller YH-utbildning inom relevant område alternativt motsvarande kompetens erfarenhetsmässigt.

 

Har du erfarenhet av projektekonomi och väg och anläggningsverksamhet är detta starkt meriterande. Vidare är det önskvärt att du har kunskap av affärssystem och har utmärkta kunskaper i Officepaketet.

 

Eftersom en stor del av arbetet innebär samordning och planering utgår vi från att du är en strukturerad person med förmåga att finna de rätta lösningarna i projekten. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en lagspelare och har förståelse för vikten av samverkan i framgångsrika projekt. Vidare är det viktigt att du är ansvarstagande och är en god representant för Skanska och våra värderingar

https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Välkommen att registrera din CV och ett kort personligt brev via länken nedan senast den 31 juli, men ansök helst idag, då vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag om vi hittar den vi söker dessförinnan.

 

För frågor kring tjänsten; kontakta Produktionschef Johan Bengtsson på 010- 448 08 78 eller Projektchef Johan Randau på 010-449 14 16.

 

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare SIS - Önnestad/Kristianstad