Skanska

Arbetsledare SIS Infra Trafik - Helsingborg/Malmö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 130 medarbetare över hela landet.

 

Till vår TA-avdelning inom Infraservice Syd söker vi nu en engagerad och lösningsorienterad arbetsledare till vår etablering i Helsingborg. Ta chansen att bli en del av ett produktionsteam som drivs av stor kreativitet och som fokuserar på möjligheter.

 

Har du ett genuint intresse för trafikanordningar och vill bli del av ett fantastiskt arbetslag?

 

Som arbetsledare är du en nyckelspelare som är involverad i allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder är en del av din vardag.

 

Dina huvuduppgifter är att leda och coacha ditt arbetsteam och du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning och fakturering av utförda arbeten. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus.

 

I den dagliga produktionen som du arbetsleder kan följande arbetsmoment ingå

• TMA-körning

• Skyltning

• Etablering av trafikanordningar

• Montering av barriär

• Transport av trafikanordningar

• Tillsyn och underhåll

 

Rollens placeringsort är på vårt kontor i Helsingborg men våra jobb finns i hela Skåne så resor i tjänsten förekommer. Beredskapstjänst förekommer i tjänsten.

 

Du är en positiv och företagsam arbetsledare, samt har ett engagerat ledarskap, bra social kompetens och lätt för att skapa förtroende. Flexibilitet och eget driv har du gott om. Du är även självgående, kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs.

 

Du har också:

• Mycket goda IT-kunskaper och är en van användare av Office-programmen

• Bra språkkunskaper i svenska och engelska

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från anläggningsbranschen. Det värderas också högt om du har erfarenhet från trafikverksprojekt eller Trafikverkets kravkurser för att arbeta på väg.

  

Vi behöver din ansökan senast 20:e maj.

 

Vi utför löpande urval så tveka inte att söka redan i dag!

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta produktionschef Sara Klara Nilsson på 010-449 99 09 eller projektchef Johan Randau på 010-449 14 16.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 13 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare SIS Infra Trafik - Helsingborg/Malmö