Skanska

Arbetsledare Masshantering Schakt & Transport Väst – Göteborg

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

Schakt & Transport Väst är en del av Region Special. Vår verksamhet består av försäljning av entreprenadmaskintjänster, transporttjänster och masshantering. Vårt lag består av specialister i olika segment och till vår verksamhet i Göteborg behöver vi nu stärka upp med en arbetsledare inom masshantering.

 

Vi söker nu en arbetsledare som vill vara med och stärka oss till den bästa masshanteringsoperatören i Göteborg!

 

I rollen som arbetsledare inom masshantering ansvarar du för den dagliga driften på våra anläggningar. Du kan bedöma vad olika massor kan användas till och hur de kan förädlas på bästa sätt. Du är involverad i kontinuerlig utveckling och uppföljning av vår verksamhet. Du är en ”doer” – en viktig pusselbit som får verksamheten att fungera.

 

Rollen omfattar bland annat kontinuerlig dialog med kunder, kollegor och leverantörer för att stämma av och möta behov av massor i våra projekt, hantera erforderlig dokumentation samt sy ihop säcken med fakturor och debiteringsunderlag.

 

Verksamheten har sin tyngdpunkt i Göteborg och du opererar från våra anläggningar Skogome, Ringön och Gårda.

 

 

Vem är du?

Som arbetsledare inom masshantering fokuserar du på både planering och ekonomi, två hörnstenar för att nå ett lyckat resultat.

 

Du ansvarar för den dagliga driften av våra anläggningar och är delaktig i att skapa nya affärer. Det innebär att du trivs med att ha tät dialog med kunder, kollegor, projekt, leverantörer och chaufförer. Du har en god samarbetsförmåga då uppbyggandet och bibehållandet av ett internt och externt kontaktnät är av stor vikt.

 

Du har intresse av affärer och att effektivisera och utveckla verksamheten såväl som dig själv.

 

Som person är du självgående, strukturerad och har ett eget driv. Du har social kompetens och gillar att ha flera dialoger parallellt. Då jobbet präglas av många kontakter, såväl interna som externa, så måste du kunna anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån behov.

 

Du har förståelse för hur massor hanteras både praktiskt och ekonomiskt. Vi tror att du har din bakgrund i produktion inom anläggningsbranschen samt att du har erfarenhet och intresse av att förädla och återanvända massor.

 

Viktigt för tjänsten är även goda språkkunskaper inom svenska, b-körkort (personbil) och tillgång till eget fordon.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef, Johan Dahlberg på telefon: 010-448 83 07.

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Masshantering Schakt & Transport Väst – Göteborg