Skanska

Arbetsledare Infraservice - Västerbotten

Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

 

Till Infraservice i Västerbotten söker vi nu engagerade och lösningsorienterade arbetsledare.

 

Har du ett genuint intresse för vägar och vill vara med och driva vårt driftkontrakt i Västerbotten?

 

Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete där du leder, påverkar och får se tydliga resultat av ditt arbete. Arbetet innebär allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder är en del av din vardag.

 

Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam och du kommer vara involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten. I ditt ansvar ligger också att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Beredskapstjänst ingår i rollen.

 

Placeringsort är inom vårt driftområde i Skellefteå.

 

Du vågar ta beslut och tänka nytt!

 

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss är en positiv och företagsam person med ett engagerat ledarskap. som. Du har bra social kompetens, har lätt för att skapa förtroende samt gillar att vara en del av ett team och är bra på att få med dig medarbetarna.

 

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat

 

Du har också:

• Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen

• Bra språkkunskaper i svenska och engelska

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Erfarenhet från liknande roll inom mark och anläggning eller närliggande områden som trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt eller liknande samt YH-utbildning eller liknande utbildningsbakgrund är meriterande.

 

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 20 juni.

 

Vi utför löpande urval så tveka inte att söka genast.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta projektchef Andreas Grundberg på 010-448 08 07 eller andreas.grundberg@skanska.se.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

• Location: Västerbotten, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Västerbotten . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Infraservice - Västerbotten