Skanska

Arbetsledare Infraservice - Skellefteå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

 

Vår infraserviceverksamhet i Skellefteå söker nu

 

Snabbtänkt arbetsledare till olika drift- och underhållsprojekt

 

Som arbetsledare är du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten och din huvudsakliga uppgift är att leda och coacha ditt arbetsteam. Vårt mål är att verksamheten skall präglas av stort engagemang, arbetsglädje och ett positivt arbetsklimat.

 

Ditt arbete är varierande och innebär allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder utgör en del av din vardag.

 

Beredskapstjänst kan förekomma.

 

 

Du är bra på att ta snabba beslut!

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss är en positiv och företagsam person med ett engagerat ledarskap. Du har bra social kompetens och lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna.

 

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs.

 

Du har också:

• Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen

• Bra språkkunskaper i svenska

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Erfarenhet från liknande roll inom mark och anläggning eller närliggande områden som trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt eller liknande är meriterande liksom YH-utbildning eller liknande utbildningsbakgrund.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och attityd.

 

 

Ansök senast 22 maj – eller varför inte redan i dag!

Vi utför löpande urval, så tveka inte att söka omgående.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta projektchef Andreas Grundberg på 070-258 62 57 eller distriktschef Peter Lundmark på 070-317 98 75.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 maj . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Infraservice - Skellefteå