Skanska

Arbetsledare Infraservice - norra Värmland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 130 medarbetare över hela landet.

 

Till infraservice i Norra Värmland söker vi nu en engagerad och lösningsorienterad arbetsledare. Ta chansen att bli en del av ett produktionsteam som drivs av stor kreativitet och som fokuserar på möjligheter.

 

Har du ett genuint intresse för drift och underhåll och vill driva vårt kontrakt i Norra Värmland?

 

Som arbetsledare är du involverad i allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder är en del av din vardag.

 

Dina huvuduppgifter är att leda och coacha ditt arbetsteam och du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus.

 

Rollens placeringsort är på vårt kontor i Ekshärad inom vårt driftområde i norra Värmland. Beredskapstjänst ingår inom driftområdet.

 

Du vågar du ta beslut och tänka nytt!

 

Du som kommer trivas som arbetsledare hos oss är en positiv och företagsam person med ett engagerat ledarskap. Du har bra social kompetens och lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna.

 

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat.

 

Du har också:

  • Mycket goda IT-kunskaper och är en van användare av Office-programmen
  • Bra språkkunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Det är meriterande om du har YH utbildning eller utbildningsbakgrund samt har erfarenhet från liknande roll inom mark och anläggning eller närliggande områden som trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt eller liknande är meriterande.

 

Vi behöver din ansökan senast 31 januari 2021!

 

Vi utför löpande urval så tveka inte att söka redan i dag!

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta projektchef David Haddad på  010-449 12 75.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Värmland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Värmland . Publicerat : 28 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Infraservice - norra Värmland