Skanska

Arbetsledare Infraservice Entreprenad - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 


Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 100 medarbetare över hela landet.

Till infraservice i Stockholm söker vi nu en
Engagerade arbetsledare med en positiv syn på livet!


Har du ett genuint intresse inom mark och anläggningsarbeten? Nu söker vi dig som vill ha ett varierat arbete där du leder, påverkar och får se tydliga resultat av ditt arbete. Som arbetsledare planerar och leder du produktionen tillsammans med produktionschefen och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Din vardag består till stor del av att samordna och planera verksamheten, att hitta de bästa lösningarna för produktionen samt att driva det dagliga arbetet tillsammans med dina medarbetare. 
Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i detta positiva arbetsklimat. Du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten. 
Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. 
Rollens placeringsort är i Västerhaninge.

Vågar du ta beslut och tänka nytt? Då är detta något för dig!


Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss är en positiv och företagsam person med ett engagerat ledarskap. Du har bra social kompetens och lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna. 
Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. 

Erfarenhet från liknande roll inom mark och anläggning eller närliggande områden som trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt eller liknande är meriterande. 
Du har goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav. 

Det är meriterande om du har YH utbildning eller någon form av akademiskt utbildningsbakgrund.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att engagera och motivera medarbetare.


Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 23 september!

Vi ser fram emot din ansökan senast den 23 september 2018 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta områdeschef områdeschef Niklas Kock på 010-448 49 11 eller niklas.kock@skanska.se  

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Infraservice Entreprenad - Stockholm