Skanska

Arbetsledare Hus Väst – Skövde, Mariestad, Hjo, Karlsborg, Skara, Falköping, Tidaholm, Tibro, Töreboda

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.

 

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tro på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanska Hus Väst i Skaraborg är en stabil verksamhet med många spännande och intressanta projekt i hela geografin. Vår verksamhet präglas av en skön och välkomnande kultur samt ständig utveckling och förbättring.

 

Vår målsättning är att bedriva en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

 

Hur kommer en arbetsdag att se ut?

Som arbetsledare styr, planera och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Du ansvarar för att egen produktion och underentreprenörer arbetar efter de lagar, regler och riktlinjer som finns kring arbetsmiljö och säkerhet. Du kommer också att säkerställa att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer, budget och utföra dagliga avstämningar och uppföljningar.

 

I jobbet ingår till exempel att

• ta fram arbetsberedningar

• upprätta och stämma av tidsplaner

• leda hantverkare och underentreprenörer

• styra mot uppsatta lönsamhetsmål

• leda den dagliga genomgången

 

 

Den vi söker brinner för produktionen!

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen samt i en arbetsledande roll, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten samt att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

 

Vi tror att du är har en gymnasieutbildning inom bygg- och anläggning och har du dessutom en vidareutbildning på yrkeshögskola eller likvärdigt är det ett plus i kanten.

 

Vi ser gärna att du har jobbat som yrkesarbetare samt att du har ca 3–5 års erfarenhet av att leda personal i daglig husproduktion och kan byggprocessens alla delar inom entreprenadverksamhet. Erfarenhet av leda andra inom hus- eller bostadsproduktion är starkt meriterande, likväl som goda kunskaper i ekonomi. I övrigt är du självgående, inkluderande och ansvarsfull i din yrkesroll.

 

Din roll kommer att innebära mycket kontakter, och det är viktigt att du är en god representant för Skanska och delar våra värderingar i din yrkesroll, såväl som i din personlighet. https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-10-10.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Peter Thorsen på telefonnummer: 010-448 65 82 alt via epost: peter.thorsen@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 oktober . Arbetsort : Skaraborg . Publicerat : 16 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Väst – Skövde, Mariestad, Hjo, Karlsborg, Skara, Falköping, Tidaholm, Tibro, Töreboda