Skanska

Arbetsledare Hus Sydost - Växjö

Vi söker nu en senior Arbetsledare som längtar efter en riktig utmaning! 

Som arbetsledare på Skanska har du en nyckelroll och är dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du har ansvar för arbetsbeskrivningar över olika byggmoment samt se till att dessa utförs säkert och på ett så effektivt sätt som möjligt. Du håller även i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet. 

Under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med dina kollegor i teamet, underentreprenörer, beställare och leverantörer. 

Vi söker dig som brinner för produktionen 

För att ha förutsättningarna att lyckas i rollen som Arbetsledare har du flera års erfarenhet av arbetsledande roller i produktionen. Det är meriterande om du i dessa roller arbetat med montage av trästomme. 

Du är en naturlig lagspelare som förstår vikten av goda relationer och samarbete. Tillsammans med kollegor och entreprenörer i projektet hittar du de bästa lösningarna för att driva projektet inom ramen för kvalitet, tid och ekonomi. Du är nyfiken, vill utvecklas i det du åtar dig och ger gärna det där lilla extra för att teamet och projektet ska komma framåt. 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter består av att samordna och planera utgår vi från att du är lösningsorienterad och har känsla för god struktur. Eftersom du arbetar med att beställa in varor och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg. Framförallt är du är en god ledare som har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns bland dina kollegor. 

Vi är idag cirka 50 medarbetare utspridda på olika projekt i och omkring Växjö och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Känns det som en företagskultur du skulle uppskatta? 

Ansök senast den 13 maj 2018 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, sista dagen att söka är den 13 maj 2018. 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen går det bra att ta kontakt med HR-generalist Cecilia Lindh 010-449 15 02. Vid frågor om tjänsten ta gärna kontakt med Tf Distriktschef Andreas Ingemarsson på 010-448 81 09. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 maj . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Sydost - Växjö