Skanska

Arbetsledare Hus Syd - Kristianstad

Erfaren arbetsledare till Skanska i Kristianstad

 

Nu har du möjlighet att få leda vårt professionella byggteam!

 

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare.

 

 

Vi söker en erfaren arbetsledare som är spindeln i nätet på byggarbetsplatsen

 

Som arbetsledare på Skanska är du dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du arbetar även med:

 

• Upprätthålla arbetsbeskrivningar över olika byggmoment och ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt.

 

• Hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet.

 

Du är en del i vårt team och under en arbetsdag har du täta kontakter med produktionschefen, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

 

 

Vi söker dig som vill vara med att vara där allt händer!

 

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbetsledarrollen och då främst från husproduktion. Vi ser att du har stor kunskap inom branschen och att du är en trygg och tydlig ledare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

 

Eftersom en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att hitta lösningar. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

 

Då du även arbetar med att beställa in varor och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg.

 

 

Din ansökan

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Markus Hammarström 010-449 03 01 eller HR generalist Georg Espmarker, 010-449 04 49.

 

Ansök idag eller senast 4 mars 2019.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Kristianstad . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Syd - Kristianstad