Skanska

Arbetsledare Hus - Malmö/Lund

Vill du jobba tillsammans med duktiga kollegor och med stora välskötta projekt?

 

Region Hus Syd består av sex distrikt som tillsammans täcker hela Skåne. Tillsammans är vi specialister på nyproduktion och skapar såväl energieffektiva kontor som hållbara bostäder. Vi bygger för framtiden!

 

Vi söker nu fler arbetsledare till Malmö och Lund

 

Som arbetsledare på Skanska arbetar du med att leda, planera och styra pågående byggproduktionen. Detta tillsammans med bland annat projektets produktionschef (platschef), projektingenjör och yrkesmedarbetare.

 

Din arbetsdag består av att:

 

• Ta fram tidsplaner och arbetsberedningar.

• Leda yrkesmedarbetare och samordna underentreprenörer.

• Ansvara för att egen produktion och UE arbetar efter lagar och riktlinjer kring arbetsmiljö och säkerhet.

• Planera logistiken kring leveranser av material.

• Arbeta med ronder, avstämningar och uppföljningar.

 

Som arbetsledare hos oss är det inte fel att trivas med att planera och organisera. Du får gärna vara utåtriktad och bra på att få med dig hela laget. Givetvis köper du våra värderingar kring hur viktigt det är att arbeta säkert, vi vill ju att alla skall komma hem och må bra efter en dag på jobbet.

 

Gärna att du har läst en KY-utbildning inom bygg eller liknande.  Du behöver du ha arbetat några år inom arbetsledning inom husproduktion.

 

Vi ser fram emot att starta 2020 med dig!

 

Så registrera din CV och gärna ett kort personligt brev kring vad du vill arbeta med. Kan vi få din ansökan innan den 2 februari är vi tacksamma.

 

Vid frågor kring är du välkommen att kontakta Jenny-Li Sjunnesson, rekryteringsspecialist; 010-4483366.

 

Varför Skanska?

 

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningar för att ständigt fortsätta utvecklas.

 

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ.

 

 

 

Additional Information

  • Location: Lund, Skåne, Sweden
  • Additional Locations: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Lund . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus - Malmö/Lund