Skanska

Arbetsledare / Hälsa och säkerhetsledare till Skanska Direkt - Stockholm

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vår specialisering är att genomföra ombyggnationer, mindre nybyggnationer samt energieffektivisering där arbetet behöver utföras samtidigt som den nuvarande verksamheten ska fungera så bra som möjligt. Våra kunder finns inom både privat- och offentlig sektor inom områdena skolor, stambyten, vårdbyggnader och energiåtgärder. Skanska Direkt har verksamhet i större delen av södra Sverige och storstäderna Stockholm och Göteborg.

 

Vi arbetar kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi är det lokala företaget med det stora företagets fördelar med gemensamma inköp, hög effektivitet och starkt fokus på arbetsmiljö och säkerhet.

 

Möjlighet till en utvecklande och omväxlande roll!

Vi söker dig som vill utvecklas till en nyckelperson avseende hälsa och säkerhet samtidigt som du vill arbeta i byggproduktion och trivs i rollen som arbetsledare.

 

Som Hälsa och Säkerhetsledare kommer du att vara distriktsledningens stöd i arbetsmiljöfrågor samt utveckla och leda arbetsmiljöarbetet i distriktet och rapporterar till distriktschefen. Du är ansvarig för att sätta grunden till ett hållbart arbetsmiljöarbete.

 

Du kommer stödja ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet i distriktets projekt. Stödja våra arbetsplatser med det operativa arbetsmiljöarbetet och se till att vårt verksamhetssystem tillämpas samt vara praktiskt implementeringsstöd av nya och uppdaterade arbetsmetoder. Du kommer också stödja våra arbetsplatser i riskhantering- och eliminering samt leda skyddsombuden.

 

Som arbetsledare styr du den dagliga produktionen på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela arbetet på ditt projekt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

För oss är det viktigt med ärlighet och samarbete, både internt och gentemot våra kunder. Vill du dessutom arbeta hos en entreprenör som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, goda utvecklingsmöjligheter och en omväxlande vardag kan denna roll vara tillfället för dig.

 

Din erfarenhet och personlighet

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av att jobba med arbetsmiljöfrågor och har ett stort intresse för byggherrens ansvar i arbetsmiljöarbetet.

 

Som person är du driven och engagerad och har genom ett coachande förhållningssättförmåga att inspirera andra i dessa frågor. Det är också viktigt att du är en god pedagog och kommunikatör då arbetet innebär att förankra och säkerställa att arbetssätten inom arbetsmiljö förstås och efterlevs.

 

Du ska tycka om att arbeta i produktionen och vill skapa bra resultat och projekt för oss och våra kunder. Som person är du tydlig, strukturerad och möjlighetsorienterad. Du behöver kunna leda vår personal och underentreprenörer mot våra gemensamma mål.

 

Då tjänsten innebär att du kommer att ha många kontaktytor så det är viktigt att du är bra på att skapa och bibehålla goda samarbetsrelationer.

 

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Sista ansökningsdag är 15 augusti.

 

Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta distriktschef Anna Rutland, telefon 0104491787

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Marie, HR Rekrytering | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare / Hälsa och säkerhetsledare till Skanska Direkt - Stockholm