Skanska

Arbetsledare - Göteborg

 

 

 

Skanska präglas av ständig utveckling med bästa hållbara framtid, miljö och säkerhet i fokus. Vi har ambitionen att fortsätta vara en förebild inom dessa områden, och tror på att det är tack vare våra medarbetare som vi når detta. För att vi ska fortsätta att bygga och utveckla samhället i bästa takt söker vi efter förstärkning av duktiga och erfarna arbetsledare. 

Vill du växa tillsammans med oss och Göteborg?

Vi har många spännande projekt igång. Ett axplock av våra projekt är bostadsprojekten Lundbypark, utbyggnaden av Kungsmässan köpcentrum och kontorshuset City Gate. Kanske blir det du som kommer att leda ett av våra projekt? 

För de rätta medarbetarna erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter, god balans mellan arbete och fritid och attraktiva förmåner. Aktiespararprogram, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning är några exempel. 

Vi söker erfarna arbetsledare till både Hus- och Anläggningsverksamheten i Göteborg! 

Oavsett om du jobbar inom Hus eller Anläggning har du som arbetsledare på Skanska en nyckelroll och är dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. 

Du är en naturlig lagspelare som förstår vikten av goda relationer och samarbete. Tillsammans med kollegor och entreprenörer i projektet hittar du de bästa lösningarna för att driva projektet inom ramen för kvalitet, tid och ekonomi. 

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från liknande roll i byggbranschen. Du är nyfiken och ger gärna det lilla extra för att teamet och projektet ska komma framåt.

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Ansök idag!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Berätta gärna om du söker dig till en specifik verksamhet. Sista ansökningsdag är den 14 november. 

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta:
Malin Arnljung, HR Specialist, 010-44 90 396
Martin Lydig, Distriktschef Väg & Anläggning, 010-44 93 164

Ta chansen att utveckla Göteborg tillsammans med oss!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


Sista ansökningsdag : 14 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare - Göteborg