Skanska

Arbetsledare Bro Infraservice - Västmanland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 90 medarbetare över hela landet.


Till Infraservice broverksamhet i Västmanlands län söker vi nu en

Engagerad och lösningsorienterad arbetsledare!

Vill du driva våra brokontrakt i Västmanland och har ett genuint intresse för broar? Nu söker vi dig som vill ha ett varierande arbete där du leder, påverkar och får se tydliga resultat av ditt arbete. Arbetet innebär allt från drift och underhåll av broar till större betongarbeten, alltid med brons livscykel i fokus. 

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i detta positiva arbetsklimat. Du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten. 


Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. 


Rollens placeringsort är flexibel inom Västmanland. I ett uppstartsskede är placeringen på vårt kontor i Borlänge. 


Resor inom främst Västmanlands län ingår i tjänsten. 


Vågar du ta beslut och tänka nytt? Då är detta något för dig!

För att lyckas i rollen som arbetsledare hos oss är du en strukturerad och ansvarstagande person som med stort engagemang planerar och organiserar verksamheten. Du drivs av att motivera och engagera medarbetare. 

Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat. 

Du har erfarenhet av betongarbeten och arbete med broar samt utbildning i Betong klass 1. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande. 
Det är meriterande om du har YH utbildning eller någon form av akademiskt utbildningsbakgrund. 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort. 

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 29 mars!

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är den 29 mars 2018 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sara Löfgren på 010-448 91 29. Eller produktionschef David Haddad på 010-449 12 75.

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Hela landet


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Bro Infraservice - Västmanland