Skanska

Arbetsledare Betong till Väg & Anläggning i Stockholm

Vill du vara med i något av Stockholms häftigaste projekt?

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi är 300 medarbetare som är fördelade på fyra markdistrikt och ett anläggningsdistrikt. Den aktuella tjänsten gäller en roll som Arbetsledare i anläggningsdistriktet.

 

I den här rekryteringen söker vi en Arbetsledare till Slussen, en omfattande ombyggnad av en central del av Stockholm som anpassas för att möta behoven hos dagens och morgondagens stockholmare.

 

Det är du som får det att hända i projektet

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på vår arbetsplats som kännetecknas av stora komplexa betongkonstruktioner i innerstadsmiljö.

 

- Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och samarbetar med övriga arbetsledare.

- Du är med och påverkar projekteringen och planeringen i tidiga skeden för dina arbetsmoment.

- Du ansvarar för framtagande av arbetsberedningar och andra produktionsförberedelser.

- Du har tät kontakt med både underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Du är engagerad, driftig och har bra prioriteringsförmåga.

 

Exempel på erfarenheter vi tror är viktiga för att lyckas i rollen är följande:

- Du har arbetat som arbetsledare i anläggningsprojekt i minst 3 till 5 år.

- Du har kanske en byggteknisk högskoleexamen, men du kan också ha tillägnat dig motsvarande erfarenhet och kunskaper på annat sätt.

- Du har dokumenterad erfarenhet av betongarbete inom anläggningsprojekt.

- Du har god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

- Du behöver även ha B-körkort för att vara aktuell för den här tjänsten.

 

Betongklass 1 behörighet är meriterande i den här rekryteringen.

 

Som person är du engagerad, lösningsorienterad och självgående. Du ser hur vi på bästa sätt kan få den dagliga produktionen att bli så effektiv som möjligt. Som ledare har du förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan inspirera och motivera dem att nå gemensamma mål.

 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, organiserad och har ett stort engagemang i arbetsmiljöfrågor. Det krävs att du delar Skanskas värderingar om en säker arbetsmiljö där vi bryr oss om både människor och miljön. Vi arbetar säkert eller inte alls och vi går aldrig förbi om vi ser någon agera riskfyllt.

 

Vill du vara med på vår resa?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 30 september 2022, men sök redan nu för vi kommer arbeta med löpande urval i den här rekryteringen, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Pihl, (Distriktschef) på tel: 010-448 27 30, Martin Amnell (HR Business Partner) på tel: 010-448 73 26 alt. Frida Ovemar (Projektchef) på tel: 010-4498093.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Betong till Väg & Anläggning i Stockholm