Skanska

Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Luleå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Inom Asfalt Entreprenad i Norrbotten jobbar vi med smått och stort inom vägentreprenader, så som förstärkning, breddningar, nybyggnation av väg och beläggning. Just nu behöver vi förstärka vår organisation med en

 

Engagerad arbetsledare med passion för mark- och beläggningsarbeten

 

Du kommer arbeta nära produktionschefen och tillsammans ansvarar ni för att planera och leda vår produktion inom entreprenadverksamheten. Du stöttar i både praktiska och administrativa frågor gällande planering, ledning och styrning av den dagliga driften. Stort fokus ligger på säkerheten och du har ett ansvar för att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

 

Arbetsuppgifterna inkluderar produktionsplanering, ekonomistyrning, ledning av UE och personal, inköp samt kontinuerlig uppföljning av produktionen. Delaktighet i arbetet med kvalitet, miljö, och arbetsmiljö är en viktig och självklar del av ditt arbete.

 

Det finns möjlighet att specialisera sig mot exempelvis statlig, kommunal eller privata beställare samt goda möjligheter till att växa och utvecklas i rollen och inom Skanska.

 

 

Du är en beslutsam lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en trygg, positiv och social person med ett tydligt ledarskap. Du tycker om att samarbeta och har lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna.

 

Planering och struktur tillhör dina styrkor samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

 

Genom ditt driv, engagemang och lösningsfokus skapar du säkra och trivsamma arbetsplatser och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

 

Du har också:

• Någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna med väg- och anläggningsinriktning eller motsvarande branscherfarenhet

• Erfarenhet från liknande arbetsledande roll

• Goda datakunskaper och erfarenhet av Office-programmen

• Bra språkkunskaper i svenska i tal och skrift samt engelska i tal

• B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Erfarenhet från asfalt-, entreprenad- eller anläggningsbranschen är meriterande.

 

 

Vi behöver din ansökan senast 25 april!

Men vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med ansökningarna. Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Fredrik Edström på 073-334 14 65.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 maj . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 13 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Luleå