Skanska

Ansvarig Driftledare betongproduktion - Stockholm

Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong, Rental samt Nordic. Vi bistår även med teknisk affärsmässig expertis inom ovan nämnda områden. Region Betong har ca 140 anställda och har verksamhet i form av betongfabriker över hela landet.

 

Vi söker nu två ansvariga driftledare, en vardera till våra fabriker i Södra (Kungens kurva/Slagsta) respektive norra (Bromsten) Stockholm

 

Som ansvarig driftledare är du en länk mellan produktionschefen och dina kollegor på fabriken. Till stor del är du själv delaktig i produktionen men du stöttar även den dagliga driften i frågor som personalplanering, leveranser till kund, service av maskiner och inte minst miljö, arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor.

 

 

Din bakgrund:

Du har arbetat med betongtillverkning i ett par år, antingen som driftledare eller maskinist och har grundläggande tekniska kunskaper inom området.

 

Du har erfarenhet av ledarskap, ett sinne för siffror och koll på ekonomi/resultatansvar.

Det är naturligt för dig att ta ansvar och att visa omtanke för andra.

Du vill bidra till en bra arbetsmiljö och en lärande organisation i enlighet med Skanskas värderingar.

Du har god datorvana och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

Certifikat för fabriks-betong klass 2 är ett krav och klass 1 är meriterande.

Körkort B är ett krav.

 

 

Ansök snarast, men senast 19 september!

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi uppmanar dig därför att söka så snart som möjligt!

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Rådbjer, Distriktschef, på 010-448 70 91.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 19 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Ansvarig Driftledare betongproduktion - Stockholm