Skanska

Anläggare Väg & Anläggning Syd - Växjö/Karlskrona

Engagerade och erfarna anläggare till våra projekt i Kronoberg och Blekinge

 

Vi söker nu fler erfarna mark- och anläggningsarbetare till våra projekt i både Kronobergs och Blekinge län. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har yrkesbevis och C-körkort. Du söker nya utmaningar i form av större och utmanande projekt. Våra kontor finns i Växjö och Karlskrona

 

Du kommer att tillhöra Väg & Anläggning Syd, en region som bedriver verksamhet i Skåne, Småland och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

 

Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, markarbeten, vägar, VA-arbeten etcetera. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Vill du dela med dig av din erfarenhet och vara en förebild för andra?

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare eller effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

Ansök idag eller senast 25 april 2021

 

Du ansöker genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist AnnaCarin Dahlqvist, 070-322 66 50.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Växjö, Kronoberg, Sweden

• Additional Locations: Karlskrona, Blekinge, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 6 april

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Anläggare Väg & Anläggning Syd - Växjö/Karlskrona