Skanska

Affärsutvecklingschef Projektutveckling kommersiellt Syd/Sydost

Region projektutveckling Kommersiellt arbetar med utvecklingsprojekt för privata, statliga och kommunala aktörer i prioriterade orter över hela Sverige. Uppdraget består i att utveckla strategisk landbank och kommersiella fastigheter inom produktsegmentet samhällsfastigheter, kontor och hotell. Uppdrag görs i samarbete med övriga utvecklande enheterna inom Skanska och de byggande verksamhetsgrenarna inom Skanska Sverige.

 

Skanska Sverige Projektutveckling kommersiellt verkar över i stort sett hela Sverige och har samhällsutveckling i våra kommuner och städer som fokus. Tillsammans med entreprenadverksamheten utvecklar vi våra städer för att möta morgondagens behov, med hänsyn till både människa och miljö.  För att lyckas med att skapa dessa affärsmöjligheter krävs en stor dos kreativitet och driv, vilket också kännetecknar våra medarbetare.

 

Till vår verksamhet i Syd/Sydost söker vi nu en Affärsutvecklingschef – en ledare som brinner för att utveckla affärer och vill bygga vidare på vår inkluderande kultur där vi hjälper varandra.

 

Känner du igen dig i och lockas av beskrivningen ovan? I så fall kan du vara den vi söker.

 

Du skapar framtida affärer

 

Som affärsutvecklingschef ansvarar du för vår projektutvecklingsenhet, som idag består av 25 medarbetare. Tillsammans ansvarar teamet för att utveckla och genomföra större affärsutvecklingsprojekt och utvärdera affärsmöjligheter inom kommersiell fastighetsutveckling.

 

Ditt fokus är, förutom att leda och coacha dina medarbetare, att skapa och utveckla affären i samarbete med offentliga och privata kunder. För oss är det självklart att detta arbete genomsyras av ett starkt samhälls- och hållbarhetsengagemang och högt etiskt förhållningsätt.

 

Du ansvarar för att ta fram affärsstrategier för att nå målen i vår Affärsplan, där affärerna genomförs i nära samarbete med ansvariga chefer inom Skanska Sveriges entreprenadregioner. Samarbete är ett ledord i denna roll - som affärsutvecklingschef är du en relationsbyggare och trivs med att arbeta nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska. För att lyckas i rollen är din lyhördhet minst lika viktig som din affärsmässighet.

 

I uppdraget ingår även att aktivt delta i den strategiska ledningsgruppen inom regionen projektutveckling kommersiellt.

 

Ambassadör för Skanskas erbjudande

 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som ledare och av fastighetsutveckling från tidiga affärskeden till genomförande. Vi lägger stor vikt på dina ledaregenskaper då du förutom att driva affärsutvecklingen är en ledare som stöttar och vill utveckla och driva gruppens arbete framåt. Du har ett genuint intresse av att motivera och coacha dina medarbetare att nå målen och har förmågan att se varje individs potential.

 

Du har en personlig stabilitet, mognad och integritet. Vidare är du lyhörd, samarbetsinriktad och en god kommunikatör. Din personlighet möjliggör förtroendefulla relationer och du har även ett lösningsfokuserat förhållningssätt vilket gör att du ser möjligheter där andra ser problem. Vidare har du ett starkt analytiskt förhållningssätt och en förmåga att arbeta långsiktigt och uthålligt. Du drivs av stort entreprenörskap med målsättningen att vara den ledande samhällsutvecklaren.

 

Placeringsort är någonstans i södra eller sydöstra Sverige, Exempelvis Kalmar, Blekinge, Östergötland, Kronobergs eller Skånes län. Du måste kunna resa i tjänsten då du har ansvar för hela detta geografiska området.

 

Ansök nu, dock senast 16 augusti

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Åkesson, Regionchef Projektutveckling kommersiellt på telefon, tel: +46 10 44 83 361

 

 

Additional Information

  • Location: Kalmar, Kalmar, Sweden
  • Additional Locations: Skåne, Sweden; Östergötland, Sweden; Kronoberg, Sweden; Blekinge, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklingschef Projektutveckling kommersiellt Syd/Sydost