Skanska

Affärsutvecklare, Projektutveckling Kommersiellt – Malmö/Skåne

Vi söker dig som ser möjligheterna på ödestomten till vår nya kontorsfastighet?

 
Vi på Skanska utvecklar samhället och som en del av vårt projektutvecklingsteam har du möjlighet att göra ett verkligt avtryck!  
 
Som affärsutvecklare ansvarar du för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter. Du får vara del av ett professionellt team och utveckla kommersiella fastighetsprojekt i Skåne/Malmö. Tjänsten är placerad i Malmö, ev. kan annan placeringsort diskuteras.  

 

Teamet Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter, såsom kontor, hotell, skolor och äldreboende, för privata, statliga och kommunala aktörer.  
 
Etik- och hållbarhetsfrågor ligger högt på agendan  
 
Vi på Skanska har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor och vi ser att det också blir allt viktigare för våra kunder. Som affärsutvecklare är det viktigt att vara engagerad i den långsiktiga utvecklingen för fastighetsbranschen. Vad vill våra kunder och hur kan vi aktivt hjälpa dem för att nå dit?  
 
Någon ”vanlig dag på jobbet” finns knappast…

… men några exempel på arbetsuppgifter kan vara:  
 
• Kontakt och möten med ditt nätverk bl a bestående av kommunrepresentanter, politiker, potentiella hyresgäster, fastighetsägare och investerare  
• Framtagning och förhandling av avtal, hyreskontrakt och andra handlingar  
• Bransch- och omvärldsbevakning  
• Proaktivt uppsökande av affärsmöjligheter & strategiska markförvärv  
• Upprättande av fastighets- och avkastningskalkyler  
 
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från affärsutveckling inom fastighetsbranschen. Du har ett brett kontaktnät i Skåne/Malmö och har framgång i sociala sammanhang. Dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen.

 

Vill du bidra till vår framgång?

 

Skicka in din ansökan med CV och personliga brev senast den 1 maj. För att garantera en rättvis och säker rekrytering tar vi inte emot ansökningar via mail eller post. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR specialist Helena Ganslandt 010-449 42 02.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare, Projektutveckling Kommersiellt – Malmö/Skåne