Skanska

Affärsutvecklare -/Projektutvecklare Skanska Hyresbostäder, Norr

Vi i Skanska Hyresbostäder vill bygga ett bättre samhälle. Vi skapar bostäder till alla, för de som inte vill eller kan äga sitt boende. Vi fokuserar på hela processen, från tidiga skeden med markförvärv till färdiga byggrätter. Vi skapar nya affärer med kommuner och fastighetsbolag och vi har ett långsiktigt perspektiv i våra kundrelationer, som uteslutande är business to business.

 

Vårt samhälle behöver fler boendeformer för livets olika faser, där hyresrätter är ett självklart och viktigt erbjudande från Skanska. Norra Sverige är en geografi under stark utveckling med nyetablering av flera nya stora företag och med ett stort behov av nya bostäder. För att stärka upp vårt team i geografin behöver vi därför utöka vårt team med en erfaren affärs-/projektutvecklare.

 

 

Du skapar morgondagens boende

Rollen som Affärs- och projektutvecklare bygger på att identifiera projektmöjligheter, förvärva och planlägga mark, utforma projektet för att sedan bygga och sälja hyresbostäderna vidare till förvaltande fastighetsägare och bolag.

 

Som Affärs- och projektutvecklare driver du fastighetsutvecklingsprojekt från ax till limpa. Detta innebär att identifiera projektmöjligheter och medverka i tidiga skeden för att skapa bästa möjliga värde i projekten. Att förstå Skanskas totala investering och bevaka byggherrefrågor är en del av din vardag. Du är drivande när hyresbostäderna säljs vidare till investerare.

 

En avgörande framgångsfaktor i din roll blir att samverka tillsammans med övriga affärsutvecklande enheter och att skapa de bästa projekten för våra kunder.

 

 

Är du lika skicklig på att bygga relationer som på att skapa affärer?

Du står för det positiva ledarskapet och skapar en inkluderande kultur. Du är ett föredöme i vår strävan om ökad samverkan såväl internt som externt och som gör både oss och kunden ännu bättre. Du har en hög strategisk förmåga och ett långsiktigt förhållningssätt. Du har vidare god kännedom om marknader, kommuner, investerare och kunder och vi ser gärna att du har erfarenhet av hela skedet – från markförvärv till projektgenomförande.

 

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från motsvarande arbete inom fastighetsbranschen. Du har kunskap kring byggherrerollen samt om de lagar, regler och krav som ställs i byggprojekt. Vidare har du god förhandlingsvana samt kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

 

Du har ett brett kontaktnät och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen. Placeringsort Stockholm, Uppsala, Umeå, Luleå.

 

 

Vill du vara med?

Skicka in din ansökan med CV och personliga brev senast den 30 november. För att garantera en rättvis och säker rekrytering tar vi inte emot ansökningar via mejl. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR Business Partner Kristina Groth, 010-449 04 34 alternativt Regionchef Hyresbostäder Britta Cesar Munck 010-448 10 45. 

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Luleå, Stockholm, Umeå, Uppsala . Publicerat : 16 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare -/Projektutvecklare Skanska Hyresbostäder, Norr