Skanska

Affärspartner hållbar affärsutveckling - Stockholm / Sundsvall

Vill du vara med och bygga ett bättre samhälle med långsiktiga värden för människa och planet? Vill du stötta Skanskas verksamhet mot klimatneutralitet 2045? Det är vårt uppdrag på Hållbar Affärsutveckling!

Nu söker vi en ny affärspartner, som ska utveckla produktionen till att blir mer hållbar, samt skapa fler och bättre hållbara affärer framöver. Dina närmaste kollegor får du inom gruppen Hållbara Affärer Anläggning, som ingår i enheten Hållbar Affärsutveckling. 

Hjälp projekt och anläggningar att se de hållbara möjligheterna 

Som affärspartner på Hållbara Affärer Anläggning kommer du jobba med fem engagerade kollegor. Ditt jobb är främst att stötta och driva hållbarhetsarbetet i Skanskas Väg & Anläggningsverksamhet men även till viss del Industrial Solutions. 

Rollen är en självklar del i vårt strategiska arbete med Skanskas mål för hållbarhet. Du kommer vara ett viktigt stöd för produktionen och ledningsgrupper i kundmöten. I rollen ges stora möjligheter att utveckla hållbara lösningar tillsammans med kollegor. Du kommer aktivt ge stöd i hållbarhetsfrågor i tidiga skeden vid exempelvis anbud. Är en naturlig del i det operativa stödet till vår produktion i frågor som rör miljö och social hållbarhet. Med din kompetens och engagemang kommer du även hålla interna utbildningar inom hållbarhet. 

Du gillar att inspirera, kommunicera och driva utveckling

Du som söker har ett starkt engagemang för hållbarhet och drivs av att få med andra på Skanskas hållbara resa. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med hållbarhet, gärna inom byggbransch eller industri. Har du erfarenhet av klimatfrågor inom bygg/industri, föroreningar i mark eller vatten, avfallshantering eller kemikalier är det en fördel. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med hållbarhet inom anläggningsbranschen. 

Troligen är du utbildad ingenjör, miljövetare eller motsvarande, och du vet hur man löser problem och driver hållbarhetsfrågorna framåt. På ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt leder du uppdrag inom hållbarhet och har egna idéer om hur hållbarhetsfrågor kan skapa fler och bättre affärer. 

Placeringsort är Stockholm eller Sundsvall. Resor i tjänsten förekommer.

Vi vill lära känna dig! Ansök redan idag

Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2019. Men ansök redan idag, vi kommer att tillsätta löpande. Har du några frågor om rekryteringsprocessen får du gärna kontakta HR Generalist Isabella Lomnici Terenius på 010-449 27 21, och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef John Nyberg på 010-448 07 25 eller
john.nyberg@skanska.se.


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Stockholm, Sundsvall . Publicerat : 8 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärspartner hållbar affärsutveckling - Stockholm / Sundsvall