Skanska

Administratör till Nya Centralsjukhuset - Karlstad

I september 2021 tecknade Region Värmland och Skanska Sverige AB ett strategiskt parteringavtal som innebär ett gemensamt åtagande avseende planering, projektering och genomförande av projekt Nya CSK, Etapp 1.

Under våren/sommaren 2022 upphandlades konsulter och Entreprenörer och sedan augusti pågår projektering och planering för de fem olika delprojekten som skall utföras inom sjukhusområdet.

 

Projektorganisationen kommer nu fortsätta växa succesivt och produktionsstart för första delprojektet är planerat till början av 2024. Vi ser fram emot att bygga detta sjukhus och söker en administratör som vill vara med i ett av branschens mest spännande och viktigaste projekt!

 

Trivs du med många bollar i luften och har erfarenhet från en koordinerande roll som innebär mycket kontakter? Då kan det vara dig vi söker!

 

Vad innebär jobbet som administratör på Nya Centralsjukhuset?

Som administratör hos oss verkar du dagligen tillsammans med kollegor och chefer ute på vårt projektkontor vid sjukhuset, som kommer att vara din arbetsplats. Du kommer att vara vår administrativa klippa och ha en mycket varierande vardag.

 

I jobbet ingår till exempel att

• Supportera chefer inom enheten med planering, bokningar, informationsmöten samt kontorsadministration

• Utföra grundläggande ekonomiuppgifter

• Avlasta projektets medlemmar med administrativa uppgifter såsom beställningar av material, Id06-kort, utbildningsplanering

• Samordna allmän dokumentation av exempelvis rapporter och protokoll

• Stötta arbetet med temaveckor, medarbetarmätningar, aktiviteter/möten och vara ansiktet utåt

 

Den vi söker

Vi söker dig som är nyfiken, serviceinriktad och har en fallenhet för att driva och prioritera ditt arbete. För att bli framgångsrik i rollen är det naturligt för dig att hantera många uppgifter parallellt och du tycker om att få saker att hända. Vidare är du är en naturlig samordnande kommunikatör med god datorvana och har en förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska och svenska.

 

Vi tror att du har gymnasieutbildning inom ekonomi och har minst fem års erfarenhet av en samordnande roll.

 

Stor vikt kommer läggas vid din personlighet!

 

Vi ser fram emot din ansökan snarast då vi rekryterar löpande!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan senast den 11 december. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare information om detta spännande projekt, besök Nya CSK - Region Värmland (regionvarmland.se)

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Mathias Andersson på 010-4487207.

 

Välkommen till oss på Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 december . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 9 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Administratör till Nya Centralsjukhuset - Karlstad