Östersunds kommun

Verksamhetvaktmästare

Nu söker vi en verksamhetsvaktmästare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan bli aktuell. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi behöver förstärka vår organisation med Verksamhetsvaktmästare. Du kommer att ingå i den sektor av Teknisk Förvaltning som heter Städ och service. Vi är ca 150 anställda och ansvarar för städning och Vaktmästeritjänster. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger dig utmaningar som utvecklar din kompetens inom många olika områden. Vi har ambitionen att vara en god och intressant arbetsgivare.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Östersunds Kommun är stället för dig som vill jobba framåt med hjärtat. För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Hos oss har du möjligheter att som individ påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och vara med och bidra till ett bättre Östersund. Vi är engagerade och visar omtanke för varandra och dem vi är till för. Vi behöver förstärka vår organisation med Verksamhetsvaktmästare. Du kommer att ingå i den sektor av Teknisk Förvaltning som heter Städ och service. Vi är ca 150 anställda och ansvarar för städning och Vaktmästeritjänster. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger dig utmaningar som utvecklar din kompetens inom många olika områden. Vi har ambitionen att vara en god och intressant arbetsgivare.

 

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetsvaktmästare på Östersunds kommun kommer du att ingå i en grupp bestående av en arbetsledare och 12 Verksamhetsvaktmästare som tillsammans utför jobb på beställning åt kommunens förvaltningar. Som huvudsaklig uppgift arbetar du med praktiska sysslor ute i våra kunders verksamheter. I arbetet ingår att ta emot beställningar från våra kunder och planera ditt arbete så effektivt som möjligt. Du jobbar oftast självständigt men är delaktig i ett arbetslag som vid större uppdrag löser uppgifter tillsammans. Arbetsuppgifterna är ofta växlande och kan exempelvis vara snöröjning/sandning, byte av ljuskällor, montering och uppsättning av möbler, enklare reparationer, flyttar med mera.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och har erfarenhet av praktiskt arbete. Trivs med att ta ansvar och jobba självständigt och ser till verksamhetens mål och syfte. Har vana att använda dator och telefon som ett verktyg i arbetet. Du ska ha lätt att utrycka dig på svenska i tal och skrift.

 

Som Verksamhetsvaktmästare kommer du att vara Östersunds ansikte utåt och det är därför viktigt att du som person har en god social kompetens och är lyhörd mot både kunder och kollegor samt förstår vikten vid att vara en serviceinriktad lagspelare som hjälper till där det behövs. Vidare är det viktigt att du är: - Självgående. -Villig att lära nytt och trivs med att ha ett stort eget ansvar för arbetet du utför. -Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder. -I ditt arbete är du noggrann i utförandet och prestigelös i ditt förhållningssätt.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Vi kan komma att behandla ansökningar löpande under ansökningstiden.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Max Segersten

33553

063-14 3553

sektorchef

Thomas Johansson

063-14 40 26

facklig representant Kommunal

Johan Landén

0730428468

 

Sista ansökningsdag

2023-11-30

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 11 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 november

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Verksamhetvaktmästare