Östersunds kommun

Undersköterska/vårdbiträde med servicetjänster till hemtjänsten Lit

1 tjänst med tillsvidareanställning, 75%.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöring vardagar, dagtid 8-17

Personalgruppeni Lit arbetar tillsammans för att områdets ca 130 kunder ska få beviljade insatser utförda på bästa sätt. Personalgruppen bildar tillsammans med distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och enhetschef ett hemteam. Hemteamet ska arbeta med ett förhållningssätt så att kunderna ges möjlighet att utveckla och bibehålla sina förmågor.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/vårdbiträde med servicetjänster arbetar du i första hand med servicetjänster som innefattar städ, inköp, renbäddning, fönsterputs och andra servicesysslor i ordinärt boende. Det kan också ingå personlig omvårdnad och hemsjukvård. I uppdraget ingår att upprätta serviceplaner med kunden, vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde och/eller har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceintriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med kunden, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter. Körkort erfodras.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Malin Svegårdh enhetschef 063-14 48 35

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-02-03


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 januari

Kategorier : Offentliga jobb Sjuksköterska Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska/vårdbiträde med servicetjänster till hemtjänsten Lit