Östersunds kommun

Undersköterska

Tillsvidare 75% med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad.

Tillträde enligt överenskommelse

 

Vi söker nu 1-2 st undersköterskor till Fältvägen säbo i Torvalla. Fältvägen består av 35 lägenheter, uppdelat på 5 st avdelningar, där medborgare själva möblerar efter tycke och smak. I tillägg till den egna lägenheten så finns möjlighet till utevistelse i någon av de 3 innergårdar som finns eller i den fina omgivningen.

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt. Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal. Vi söker nu undersköterskor som tycker om att arbeta med äldre människor, arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt för att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening och fokuserar på de faktorer som ger välbefinnande men även är en god ambassadör för Fältvägen säbo & Östersunds kommun.

 

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre, och demenssjuka personer, är meriterande. Vi söker dig som är nyfiken och engagerad. Vi ser också att du har god datorvana och att du är intresserad av förändringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer som rör våra boende. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i såväl omvårdnadsarbetet som i ditt jobb som kontaktperson.

 

Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du är positiv till nytänkande och ser möjligheter samt har en vilja att bidra till att verksamheten utvecklas och förbättras. Du skall vara trygg i din yrkesroll samt även medverka till att våra boende känner sig delaktiga och vara lyhörd för deras behov.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Jens Hansson enhetschef 063-14 02 71

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-28

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska