Östersunds kommun

Specialpedagog till Förskolan

Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Östersunds kommun är stället för dig som vill jobba framåt med hjärtat. För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Hos oss har du möjligheter att som individ påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och vara med och bidra till ett bättre Östersund. Vi är engagerade och visar omtanke för varandra och dem vi är till för.

 

Östersunds kommun har 49 förskolor samt 15 fristående aktörer. Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt arbete med att skapa en trygg, rolig, lärorik och likvärdig förskola.

 

 

Arbetsuppgifter

Inför en framtida pensionsavgång söker vi nu dig som är specialpedagog och vill vara med och utveckla förskolan i Östersunds kommun. Som specialpedagog inom förskolan är ditt uppdrag att stödja förskolorna i deras arbete med att skapa en trygg, rolig, lärorik och likvärdig förskola. Huvuduppdraget är att jobba på främjande och förebyggande nivå för att utveckla och anpassa lärmiljöer så att alla barn kan utvecklas så långt som möjligt inom ramen för den ordinarie verksamheten. Du har ett särskilt ansvar kring barn i behov av stöd och en central roll i förskolans barnhälsoarbete. Du arbetar nära rektor i förskolans utvecklingsarbete och ger pedagogisk konsultation och handledning till personalen. Du ingår i en arbetsgrupp med totalt 11 specialpedagoger som jobbar mot kommunens förskolor. Våra specialpedagoger har hög kompetens och lång erfarenhet och vi har ett gott samarbetsklimat med utbyte av erfarenheter och lärande av varandra.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, gärna med tidigare erfarenhet från arbete inom förskolan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

chef

Magnus Ekerlid

0732748984

 

facklig representant Lärarförbundet

Romy Mannsdorff

070-7440750

 

facklig representant Lärarnas Riksförbund

Kontakta rekryterande chef

 

Sista ansökningsdag

2022-05-29

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog till Förskolan